Никола Пелц и Бруклин Бекъм подписаха брачен договор

Излязоха нови подробности около сватбата им
11 дек 2020 10:37, Петя Славова
13
Никола Пелц и Бруклин Бекъм подписаха брачен договор
Снимка: БГНЕС

Излязоха нови подробности за сватбата между Никола Пелц и Бруклин Бекъм. 21-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм се сгоди за 25-годишната си любима през юли тази година. Поради пандемията от коронавирус двойката отложи сватбената церемония до 2022 г., но вече започна да планира семейния си живот.

Бруклин и Никола Пелц подписаха предбрачен договор, за да могат в случай на развод лесно да запазят наследството си. Състоянието на Бекъм се оценява на 450 милиона долара, а бащата на Никола, бизнесменът Нелсън Пелц, има повече от милиард долара в сметката си.

"Това решение беше напълно взаимно", каза близък до двойката човек на британския таблоид The Sun. "Бруклин се натъкна на момичета, които отчаяно искаха да получат името Бекъм, така че семейството му е щастливо, че Никола наистина го обича. И разбира се, тя не се нуждае от парите му, тя има своя успешна кариера. Всъщност, в малко вероятния случай да се разделят, и двете страни ще останат с това, което са инвестирали в брака, включително активи и недвижими имоти. "

В скорошно интервю Виктория Бекъм призна, че не може да пожелае по-добра избраница за най-големия си наследник. "Те са толкова щастливи. Тя е прекрасна, сладка и мила. Такава прекрасна, любяща жена. Не бихме могли да мечтаем Бруклин да се срещне с такова очарователно момиче. Страхотно е, че на фона на всички събития от тази година той намери своята сродна душа, с която иска да прекара остатъка от живота си", сподели дизайнерът в Lorraine.

Също така стана ясно, че  Виктория Бекъм е направила скицата на сватбената рокля, за която Никола мечтае.  Все още, обаче не се потвърждава дали именно нейното ателие ще стане автор на тоалета.

Самите Пелц и Бруклин отбелязаха и една година от връзката си с трогателен фотос в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Леко объркване.. преди 3 години
... в имената защото Никол е женско име а Никола е мъжко, докато Бруклин е повече женско за разлика от Брандън ... или Брайън ........ абе защо на "трогателния фотос", това с мустачките има червило ?Все пак да не бъдем хейтъри. Щом се обичат младите , нека се вземат.Поздравления за добрия избор който са направили родителите на Бруклин.Вероятно тати я е избрал и пробвал а мама ще му ушие костюмчето и ще направи подбор на гостите.После ще им купят една къщичка и ще им плащат сметките.Амин.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пич вечно е с червило и лак за нокти. Какво се случва????
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се обичат да се вземат. Дали имат брачен договор или нямат си е тяхна работа. Семейството си е тяхно да правят каквото си поискат.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не знаете, че Никола не е само българско име, недейте да си афиширате така горещо липсата на обща култура. Никола (с ударение на последната сричка) е доста често срещано име с индо-европейски корен, както мъжко, така и женско. Що се отнася до двамата, синчето на Бекъм е подчертано противно, а за момата няма какво да се коментира - "таа мноу арна, бре, Танасе!".
6
0
 
14
 
! Отговори
11 преди 3 години
Брееееййй, докат вдяна, че Никола е момичето, а Бруклин е момчето, бая четене падна. Ненормална работа!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.
4
1
 
5
 
! Отговори
коментар преди 3 години
Дейвид Бекъм не е типичния празноглав футболист, но синчето е развалено. Според мен, много зависи от първите години от живота. Дейвид е бил сравнително беден и има строг баща, който е успял да създаде ценностна система, а малкото е расло богато и не е имало как да научи ценни уроци за живота.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно женската ще е мъжа в новото семейство. Хем името и мъжко, хем се вижда, че мъжкия се е лакирал по ноктенцата. Това ще бъде един пример за всички следващи джендърски семейства
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Богаташкото синче се е татуирало като затворник. Драйфа ми се от такива."Ами той е син на футболист и певица. Не е син на неврохирург и на нобелов лауреат по физика. ;-)Баща му също е целият татуиран. Разни хора, разни идеали. Като им харесва, нека се татуират.
1
1
 
13
 
! Отговори
Тези преди 3 години
Тези са добре. А ние с гайдите?;)